سفارش تبلیغ
صبا ویژن

فیزیوتراپی سکته مغزی

فیزیوتراپی سکته مغزی چیست؟

فیزیوتراپی سکته مغزی ، یا فیزیوتراپی سکته مغزی منزل سکته مغزی می­تواند از دو طریق اتفاق بیفتد: یا از طریق انسداد رگ خونی (سکته مغزی ایسکمیک) یا خونریزی (سکته مغزی خونریزی) که نتیجه انفجار رگ­های خونی است که باعث هماتوم (جمع آوری خون) در توده مغز می­شود.  در نتیجه آن، اعصاب موجود در مغز به زودی می­میرند و باعث آسیب دائمی مغز می­شوند. این مسئله باعث ایجاد مشکلاتی در عملکرد بدن می­شود.

سکته مغزی شایع است و هر سال تقریباً 60000 استرالیایی را تحت تاثیر قرار می­دهد و 1 از 6 نفر، یک بار سکته مغزی را در زندگی خود تجربه می­کنند. این دومین علت مرگ و میر و علت اصلی ناتوانی در استرالیا است. با مراقبت­های پزشکی و توانبخشی مناسب، اکثر افراد به دنبال سکته مغزی تا حدی بهبود می­یابند، اما بسیاری از افراد مشکلات مداوم را تجربه می­کنند که بر فعالیت­های روزانه آنها تأثیر می­گذارد.

 

فیزیوتراپی سکته مغزی

 

بعضی از عوامل بهداشتی و سبک زندگی وجود دارد که خطر سکته مغزی را افزایش می­دهد. افزایش فشار خون­، کلسترول بالا، دیابت و شرایط مرتبط با قلب می­تواند فرد را در معرض خطر بیشتری قرار دهد. افرادی که سیگار می­کشند ، نوشیدنی الکلی زیادی مصرف می کنند، از نظر جسمی غیرفعال هستند، اضافه وزن دارند یا به میزان کافی میوه و سبزیجات مصرف نمی­کنند نیز در معرض خطر بیشتری هستند. در صورت وجود عوامل خطر متعدد، خطر سکته مغزی افزایش می­یابد.

با این وجود ، غالباً هیچ کس علت سکته مغزی وجود ندارد و افراد می توانند با تعداد معدودی یا هیچ یک از این عوامل خطر سکته مغزی کنند. سکته مغزی در افراد جوان نیز می تواند رخ دهد. فیزیوتراپی با کاهش تعدادی از این عوامل خطر می تواند به جلوگیری از سکته مغزی کمک کند.

عوارض سکته مغزی

سکته مغزی باعث از بین رفتن عملکرد بدنی می­شود، زیرا به طور موقت یا دائمی به قسمت هایی از مغز که مسئول آن عملکردها است آسیب می­رساند. همین آسیب همچنین باعث تغییرات رفتاری و شناختی است که از مشکلات حافظه و بینایی گرفته تا افسردگی و عصبانیت شدید است. هر یک از این تغییرات مربوط به ناحیه خاصی از مغز است که به دلیل سکته مغزی آسیب دیده است.

به عنوان مثال، آسیب در نیمکره چپ مغز، باعث ضعف و فلجی در سمت راست بدن خواهد شد یا ممکن است سکته مغزی، به سلول­های مغزی در نیمکره راست آسیب برساند و اندام های حرکتی سمت چپ را مختل کند. با این حال، آسیب مغزی ناشی از سکته مغزی لزوماً دائمی نیست.

فیزیوتراپی سکته مغزی منزل ، در چه زمانی بیشترین تاثیر را دارد؟

سکته مغزی اتصالات حیاتی بین مغز و ماهیچه­ها را از بین می­برد، به همین دلیل علت اصلی ناتوانی درازمدت است و تقریباً همیشه باعث از بین رفتن تحرک و حرکت می­شود. با این حال، می توان از این موارد پس از سکته پیشگیری کرد. در حقیقت، فیزیوتراپی سکته مغزی، به ویژه در مراحل اولیه بهبودی بسیار مهم است.

فیزیوتراپی سکته مغزی منزل

 

چگونه فیزیوتریپیست­ها، برنامه توانبخشی را پیاده می­کنند؟

هنگامی که بیمار بستری می­شود و از نظر پزشکی پایدار است، توانبخشی شروع می­شود. فیزیوتراپی نقش مهمی در توانبخشی سکته دارد. پس از ارزیابی دقیق، فیزیوتراپیست­ ماهر با در نظر گرفتن سبک زندگی و محیط خانه بیمار، برنامه توانبخشی را برنامه­ریزی می­کنند. درمان ممکن است شامل حرکات هدایت شده اندام و اطلاع از نحوه نشستن، ایستادن، راه رفتن و سایر فعالیت­های روزمره باشد.

در مورد نحوه کمک به مشاغل مناسب نیز به شما مشاوره داده خواهد شد. افسردگی پس از سکته مغزی شایع است و ممکن است پیشنهاد شود که شما در طیف درمانی به روانشناس هم مراجعه کنید.

 

بهبود پس سکته مغزی چگونه است؟

چشمگیرترین بهبودی در روزهای اولیه پس از سکته صورت می گیرد، زیرا تورم در مغز کاهش می­یابد. طی چند ماه آینده بهبودی ادامه خواهد یافت و افرادی که در توانبخشی اولیه و جامع شرکت می­کنند ، نتایج بسیار بهتری دارند.

این توانبخشی هم پرسنل بهداشتی و هم پزشکی وهم فیزیوتراپیست ها را درگیر می­کند و هدف آن به حداکثر رساندن کارکردهای از دست رفته است. توانبخشی عموماً فشرده است و افراد بازمانده از سکته مغزی باید به طور فعال درگیر شوند و هر روز 2-3 ساعت تمرین کنند. فیزیوتراپی سکته مغزی، ممکن است در یک مرکز توانبخشی یا در خانه با تیمی از درمانگران اتفاق بیفتد تا بهبود را تسهیل کند.

به بازماندگان سکته مغزی ممکن است گفته شود که بهبودی پس از 3 یا 6 ماه متوقف می­شود، اما تحقیقات نشان می­دهد که بهبودی قابل توجه هنوز سالها پس از سکته مغزی، با توصیه و تمرینات مناسب انجام می­شود.

فیزیوتراپی سکته مغزی (CVA)

فیزیوتراپی جزء لاینفک در بهبودی پس از سکته مغزی است. سکته مغزی که در نتیجه عدم رسیدن اکسیژن به مغز، در اثر لخته شدن خون اتفاق می­افتد، باعث کاهش جریان خون یا پارگی رگ در مغز می­شود. فیزیوتراپی که پس از سکته مغزی به بیمار اعمال می­شود، عملکرد، سلامت و استقلال فرد را بهبود می­بخشد.

فیزیوتراپی سکته مغزی (CVA)

 

فیزیوتراپی سکته مغزی

فیزیوتراپی عملکرد و تحرک پس از سکته مغزی را بهبود می بخشد. حداقل روزی 45 دقیقه فیزیوتراپی برای 5 پنج روز در هفته به عنوان بخشی از خدمات تخصصی توانبخشی سکته مغزی توصیه می­شود. برای ترمیم توانایی­های از دست رفته، درمان با فیزیوتراپی نیاز است.

فیزیوتراپی سکته مغزی منزل ، ید تا زمانی ادامه پیدا کند که شخص به درمان قابل توجهی دست یابد و به اهداف توافق شده خود رسیده باشد. دسترسی به خدمات توان بخشی جامعه باید انعطاف­پذیر باشد تا نیازهای طولانی مدت را تأمین کند.

نتیجه سکته مغزی

نتیجه سکته مغزی از بین رفتن عملکرد در قسمت آسیب دیده مغز است. ممکن است فرد در کنترل حرکت در یک طرف بدن مشکل داشته باشد، روی سر، بازو، پا و صورت تأثیر بگذارد. گفتار، بینایی، بلع، روده و مثانه نیز می تواند تحت تأثیر قرار گیرد. حس فرد، توانایی تمرکز و حافظه نیز ممکن است دچار تغییراتی شود.

بسیار ضروری است که علائم سکته مغزی را زود تشخیص داده و نزد پزشک بروید. در درمانهای جدید اگر در زمان معینی از زمان شروع علائم تجویز شوند، می توانند منجر به نقص اندک یا کمبود شوند ، اما مداخله اولیه مهم است.

فیزیوتراپی سکته مغزی منزل چه کمکی به بیماران می­کند؟

فیزیوتراپی سکته مغزی اولیه پس از سکته مغزی، به افراد کمک می کند تا توانایی های حیاتی خود را به دست بیاورند. از 24 ساعت پس از سکته مغزی، فیزیوتراپیست ها با حرکات مکرر کوتاه و با تمرکز بر بیرون رفتن بیمار از رختخواب، ایستادن و پیاده روی، توانبخشی را شروع می کنند. این آموزش­های کوتاه و تکراری به افراد کمک می کند تا دوباره به حرکت خود بپردازند و فعالیت های روزمره را دوباره از سربگیرند.

 

فیزیوتراپی سکته مغزی اولیه

تیم­های فیزیوتراپی به بازماندگان سکته مغزی کمک می­کنند توصیه­های مربوط به فعالیت­های بدنی را در برنامه روزمره خود قرار دهند تا خطر ابتلا به سکته مغزی دیگر تا 35? کاهش یابد. فیزیوتراپیست­ها می­توانند آموزش­های فعالیت­های روزمره را به این بیماران ارائه دهند تا آنان بتوانند با سرعت بیشتری، با استقلال و اعتماد به نفس بیشتری قدم بردارند.

ادغام تمرینات استقامتی و قدرتی در توانبخشی، ناتوانی را کاهش می­دهد و تمریناتی که شامل تعادل، تغییر وزن و راه رفتن هستند، تعادل را بعد از سکته مغزی بهبود می­بخشند.

تجهیزات مورد نیاز برای فیزیوتراپی سکته مغزی

فیزیوتراپیست­ها برای تقویت توان بخشی در سکته مغزی، از تجهیزات کمکی استفاده می­کنند. دستگاه­های فیزیوتراپی با کمک ربات از افراد پشتیبانی می­کنند که بطور مستقل راه بروند و آموزش تردمیل سرعت و استقامت در پیاده روی را بهبود می­بخشد.

تمرینات فیزیوتراپی که توسط فیزیوتراپیست ها پس از سکته انجام می­شود، باعث می شود افراد بتوانند استقلال خود را به دست بیاورند و مدت اقامت خود را در بیمارستان کاهش دهند.

 

 

آمار سکته مغزی

هر ساله بیش از 100000 نفر دچار سکته مغزی می­شوند، به عبارت دیگر، هر پنج دقیقه، یک نفر سکته مغزی می­کنند.متوسط ??هزینه سکته مغزی در هر بیمار 13.500 پوند در سال اول و 18000 پوند در طی 5 سال است. تیم­های فیزیوتراپی از افرادی که سکته مغزی را پشت سر گذاشته­اند، حمایت می­کنند تا به اهداف توانبخشی طولانی مدت از جمله بازگشت به جامعه و محل کار برسند.

علائم و نشانه ­های سکته مغزی

  • ضعف صورت، بازو و پا در یک طرف بدن با کاهش حس، تغییر در بینایی، کاهش عملکرد شناختی
  • کاهش تعادل، سرگیجه، ناشنوایی
  • سردرد شدید ناگهانی، از دست دادن هوشیاری، حالت تهوع، استفراغ

علل سکته مغزی

  • فشار خون بالا
  • کلسترول بالا
  • سیگار کشیدن
  • عدم تحرک جسمی
  • آریتمی

بهبودی پس از سکته مغزی

سکته مغزی هنگامی رخ می دهد که خونرسانی به مغز قطع شود و سلولهای عصبی از بین بروند. این می تواند بر عملکردهای مختلف مغز مانند حرکت یا گفتار تأثیر بگذارد. در حالی که به سلولهای عصبی آسیب وارد شده است، توانبخشی فشرده و هدفمند، می­تواند به افراد در بهبودی پس از سکته کمک کند.

 

سکته مغزی چه زمانی رخ می­دهد؟

سکته مغزی هنگامی رخ می­دهد که جریان خون طبیعی به مغز به طور ناگهانی قطع یا مسدود شود که می­تواند به دلیل خونریزی یا لخته شدن خون باشد. سکته مغزی سومین علت مرگ و میر در سراسر جهان است.

در اثر سکته مغزی، معمولاً در یک طرف بدن، حرکات تحت تأثیر قرار می­گیرد. گفتار، حس، بینایی، تعادل، تفکر و حافظه نیز می­تواند تحت تأثیر قرار گیرد. تأثیرات سکته مغزی به طور ناگهانی اتفاق می­افتد و در روزها و هفته­ها پس از آن، بهبودی شروع می­شود و برخی عملکردها بهبود می­یابد.

بهبودی پس از سکته مغزی

 

اگرچه اسکن مغزی در اوایل سکته مغزی برای کمک به مدیریت پزشکی انجام خواهد شد، اما میزان آسیب مغزی که در اسکن­ها دیده می­شود، پیش بینی کننده خوبی برای نتایج نیست. توانایی حرکت در روزهای پس از سکته مغزی یک شاخص بسیار بهتر از بهبودی نهایی است.

فیزیوتراپی سالمندان

فیزیوتراپی در جمعیت سالمندان حائز اهمیت است. قدرت، تعادل و تحرک، کارکردهای اصلی است که به وسیله فیزیوتراپی بر روی آنان اعمال می شود تا از صدمات بعدی پیشگیری کند.

ارزیابی کامل سالمندان نشان داده شده است که فیزیوتراپی، طول عمر و کیفیت زندگی سالمندان را پس از ترخیص از بیمارستان بهبود می بخشد. اهداف درمانی شامل احیای تحرک، به حداقل رساندن درد، تقویت تناسب اندام با امیدواری درازمدت برای بهبود استقلال بیمار است. فیزیوتراپی نه تنها عملکرد بیمار را بهبود می­بخشد، بلکه باعث افزایش اعتماد به نفس و کمک به بیماران در فعالیت های روزمره می­شود.

فیزیوتراپی سالمندان

 

هدف از فیزیوتراپی سکته مغزی چیست؟

سکته مغزی اغلب باعث فلج در یک طرف بدن می شود، به این معنی که بیماران عملکرد یک بازو و یک پا را از دست می­دهند. در هفته­ها و ماه­های اول پس از سکته، فیزیوتراپیست­ها با بیماران کار می­کنند تا این عضلات را تحریک کنند. در صورت بازگشت عملکرد بدن، فیزیوتراپی به بیماران امکان می­دهد مهارتهای روزمره را مجدداً به دست بیاورند و سلول های مغزی سالم خود را مجدداً کنترل کنند تا قسمت های آسیب دیده بدن را کنترل کنند.

بخشی از خدمات مختلفی است که برای سکته مغزی اعمال می­شود شامل کاردرمانی، پرستاری، توانبخشی و گفتاردرمانی است.

توانبخشی پس از سکته مغزی بخش بزرگی از روند بهبودی است و اغلب 24 ساعت پس از سکته مغزی آغاز می­شود . فیزیوتراپیست­های سکته مغزی، قادر به تحریک عضلات و اعصاب آسیب دیده برای حفظ گردش خون و جلوگیری از سفتی هستند، آنان بیماران را در مراحل بهبودی سکته مغزی راهنمایی می­کنند زیرا حرکات اساسی عضله را رها می­کنند.

امروزه بسیاری از فیزیوتراپیست­ها در سکته مغزی و انواع دیگر آسیب­های عصبی تخصص دارند. این درمانگران می­دانند که چگونه به بیماران کمک کنند تا از عوارضی که بعداً باعث پیشرفت آنها می­شود، جلوگیری کنند. بعد از سکته مغزی، بهبود تعادل، هماهنگی و مهارت­های اساسی دیگر، برای کیفیت کلی زندگی بیمار ضروری است.

چه زمانی به فیزیوتراپی سکته مغزی نیاز دارید؟

قبل از اینکه حتی از بیمارستان خارج شوید، باید بدانید که کدام فیزیوتراپی یا برنامه توانبخشی می­خواهید در بهبود سکته مغزی به شما کمک کند. پزشکان شما می دانند چه چیزی برای بدن شما پس از سکته مغزی بهترین است، بنابراین در مورد برنامه توان بخشی خود با تیم پزشکی خود مشورت کنید. متخصص مغز و اعصاب شما بر اساس نیازهای فوری جسمی و خطرات ناشی از عارضه شما، شما را به یک برنامه درمانی فیزیکی یا مرکز توانبخشی ارجاع می­دهد.

 

زمانی به فیزیوتراپی سکته مغزی

 

بنابراین تنظیم برنامه درمانی شما به علائم فردی و شرایط زندگی شما بستگی دارد. اختلالات حرکتی و حسی بعد از سکته مغزی بسیار متداول است، اما در صورت توانبخشی به موقع اندام­های دچار سکته مغزی، شانس بهبودی افزایش می­یابد.

پزشک بیمار می­تواند در انتخاب برنامه درمانی به بیمار کمک کند تا بر حسب ناتوانی، وضعیت بدن، سن و سایر عوامل، بهترین را انتخاب کند.

 

چه سوالاتی باید از فیزیوتراپیست بپرسید؟

روش درمانی فیزیوتراپیست در حدود اهداف مشخصی خواهد چرخید که بیمار و درمانگر با توافق هم این اهداف را تعیین می­کنند. انجمن فیزیوتراپی آمریکا (APTA) بیماران را ترغیب می­کند که از فیزیوتراپیست خود سؤال کنند، به خصوص در مورد اهداف و برنامه زمانی مشخص وی، تا اطمینان حاصل شود که هر دو اهداف یکسانی دارند و همچنین مشخص شود که بیمار از فیزیوتراپ چه انتظاری دارد.

روش­های فیزیوتراپی

روش­های فیزیوتراپی

فیزیوتراپیست­ها با ابتدایی­ترین کارها و حرکات، مانند حرکت ایمن از تختخواب به صندلی، ضمن محافظت از بازوهای مختل شده بیمار، شروع می کنند. آنها به تدریج به تمرینات و کارهایی که تعادل را بهبود می بخشد، خواهند پرداخت که مهارت های اصلی و تعادل را بازیابند و مغز خود را مجدداً برای انجام وظایف عملکردی مانند گرفتن اشیاء و پیاده روی بازسازی کنند.

فیزیوتراپیست ممکن است روش­های استفاده از دستگاه­های بازیابی سکته مغزی مانند SaeboFlex، دستکش مکانیکی که به تقویت و درک کمک می کندو… را آموزش دهد.

برنامه های بستری و سرپایی و خانگی فیزیوتراپی

برخی از برنامه های توانبخشی سکته مغزی برنامه های بستری و برخی دیگر برنامه­های سرپایی هستند. برنامه­های بستری به بیماران بستری اتاق­هایی را اختصاص می دهند تا در طول درمان در آنجا بمانند. برنامه های سرپایی بدون نیاز به ماندن بیمار در بیمارستان درمانی را ارائه می­دهند. برنامه­های سرپایی با مراجعه به بخش سرپایی بیمارستان، به یک بازمانده سکته مغزی کمک می­کند. فیزیوتراپی خانگی نیز به بیمار که در خانه زندگی می کند، اجازه می دهد تا از طیف گسترده ای از خدمات بهره ببرد.

بسته به وضعیت زندگی و نوع مراقبت­های لازم، بیمار یکی از سه نوع برنامه مراقبت را دریافت خواهد کرد:

توانبخشی بستری

بازماندگان سکته مغزی با اختلالات شدید ممکن است نیاز به ماندن در یک بیمارستان داشته باشند که در آنجا 24 ساعته توانبخشی و مراقبت های پزشکی را دریافت می کنند. اگر فردی حداقل پنج روز در هفته و سه ساعت در روز به درمان روانی یا فیزیکی احتیاج دارید، کاندید خوبی برای توانبخشی بستری است.

فیزیوتراپی سرپایی

درمانگران سرپایی بیماران را برای چند ساعت در روز در یک مرکز درمانی فیزیکی مستقر در بیمارستان می بینند. پزشک شما باید خدمات درمانی فیزیوتراپی خود را که شامل انواع فعالیتهای توانبخشی است و سطح پایینتری از نظارت و کمک پزشکی را شامل می شود ، تأیید کند.

فیزیوتراپی سکته مغزی در خانه

بعد از ترخیص از بیمارستان، ممکن است پزشک بیمار، فیزیوتراپی در خانه را برای وی تجویز کند. در حین فیزیوتراپی در منزل، درمانگران مستقیماً به منزل بیمار می آیند و روی تمریناتی تمرکز می­کنند که به منظور بازسازی و تقویت ماهیچه­های بیمار در ضمن بازپس گیری بافت سالم مغز بیمار طراحی شده اند.

فیزیوتراپی سکته مغزی در خانه

چگونه می توان فیزیوتراپیست مناسب پیدا کرد؟

اگرچه پزشک تصمیم خواهد گرفت که کدام گزینه توانبخشی برای بیمارمناسب است، اما بیمار و خانواده او می توانند فیزیوتراپیست خود را انتخاب کنند. بیمار برای دسترسی به خدمات فیزیوتراپی از طریق دسترسی مستقیم نیاز به مراجعه به پزشک ندارد، اما ارائه دهنده بیمه به بیمار باید بگوید کدام فیزیوتراپیستی را انتخاب کند که در شبکه تحت پوشش بیمه قرار دارد.

یک فیزیوتراپیست خوب چگونه است؟

  • مجوز یا گواهینامه دارد
  • در مرکز فیزیوتراپی که دارای مجوز است کار می کند.
  • پیشرفت بیمار را به طور مداوم ارزیابی می کند
  • در زمینه مناسب فیزیوتراپی تخصص دارد
  • تمرینات او روی مراقبت از بیمار متمرکز است
  • آماده است با در نظر گرفتن خواسته­ها و محدودیت­های بیمار، اهداف توان­بخشی مناسبی را برای بیمار تعیین کند
  • بیمار را وادار می کند تا به محدودیت های جسمی فعلی خود غلبه کند(اما سعی در کنار زدن آنها نخواهد داشت)
  • پشتیبانی و آموزش مداوم را برای اعضای خانواده و سایر مراقبان بیمار فراهم می کند
  • مرتباً با بیمار ملاقات می کند تا پیشرفت وی را ارزیابی کند
  • با ناتوانی ها و علائم بعد از سکته مغزی بیمار آشناست

در صورت لزوم توجه کاملی به بیمار در طول درمان اختصاص می­دهد، مراقبت مستقیمی ارائه می­­ دهد، ارزیابی مداومی برای جلوگیری از آسیب و ارزیابی پیشرفت بیمار ارائه می دهد.

البته، همیشه نمی­توان در اولین جلسه، از یک درمانگر جدید انتظار داشته باشید که برنامه درمانی خود را به شما بگوید. از آنجا که حفظ ثبات در دوره درمانی شما مهم است، مهم است که از فیزیوتزاپیست­ها و برنامه­هایی استفاده کنید که با شما سازگار باشند.

چه سؤالی باید از فیزیوتراپیست خود بپرسید؟

همانطور که برنامه­ های مختلف فیزیوتراپی را در نظر می­گیرید و یا با متخصصان مختلف درمانی مشورت می کنید، ممکن است پرسیدن چندین سوال اصلی در مورد روش درمانی و … بتواند به شما کمک زیادی کند.

قبل از اینکه برای شما برنامه­ای تنظیم کند، از مدیر یا درمانگر بالقوه خود سؤالات زیر را بپرسید:

  • آیا بیمه خدمات فیزیوتراپیستی را تحت پوشش می گیرد؟

 اگر چنین است، با ارائه دهنده بیمه خود تماس بگیرید تا بدانید که چه اقداماتی باید انجام دهید.

  • چند سال است که با بازماندگان سکته مغزی کار کرده اید؟

 کار با یک مرکز یا یک فیزیوتراپیستی که تجربه واقعی در مورد اختلالات ناشی از سکته مغزی دارد بسیار مهم است.

  • چند بیمار را در یک زمان مشاهده می کنید؟

اطمینان حاصل کنید که فیزیوتراپیست شما، بیش از یک بیمار را همزمان نمی بیند.

  • فلسفه درمانی شما چیست؟

رویکرد هر درمانگر کمی متفاوت است. دریابید که درمان های آنها چگونه است و چگونگی می خواهند شما را به اهداف درمانی شما برسانند.

  • چگونه با جدیدترین روش­های درمانی به روز می­شوید؟

اطمینان حاصل کنید که آنها در کنفرانس­ها شرکت می­کنند، با سایر متخصصان سکته مغزی در تماس هستند و تمام تلاش خود را می­کنند تا از آخرین دستگاه­ها و تمرین­های نوآورانه برای بازماندگان سکته مغزی استفاده می­کنند.

  • چه تخصصی دارید؟

 تیم درمانی شما باید در بهبود سکته مغزی و آسیب­های عصبی تخصص داشته باشند.

چگونه فیزیوتراپی می تواند در بهبود سکته مغزی کمک کند؟

بهبودی از سکته مغزی به تیمی نیاز دارد که شامل پزشکان، پرستاران، فیزیوتراپیست ها، کاردرمان­ها و گفتاردرمان­هاست.
نقش فیزیوتراپی سکته مغزی منزل ، کمک به بهبود حرکات و حس بدن است، بنابراین بیمار می­تواند دوباره فعالیت­های روزمره را انجام دهد.

فعالیت­های توانبخشی بسته به اتفاقی که در اثر سکته مغزی برای بیمار اتفاق افتاده است، بسیار متفاوت است. به طور گسترده، سه هدف اصلی وجود دارد که سبب می­شود افراد فیزیوتراپی سکته مغزی منزل انجام دهند:

  • بازیابی عملکرد بازو
  • بازیابی راه رفتن
  • بازیابی تعادل

 

 

https://iran-physiotherapy.com/