متخصص ارتوپدی تهران

سوگند متخصص ارتوپدی تهران

متخصص ارتوپدی تهران پس از پایان تحصیلات سوگند یاد می کند که در تمام طول دوران طبابت خویش به نجات زندگی‌ بیماران بپردازد و به عنوان یک متخصص ارتوپدی تهران که یکی از ارزشمندترین حرفه‌های بشری میباشد و رسالت “درمان” را بر دوش می کشد، در کار خود کوتاهی نکند.

متخصص ارتوپدی تهران

متخصص ارتوپدی تهران در طول روز با افرادی از گروههای مختلف جنسی، اجتماعی و سنی مواجه می‌شود. این افراد اگر چه تفاوت هایی دارند اما متخصص ارتوپدی تهران همه را با یک نام مشترک یعنی بیمار می‌شناسد. بیمار زمانی که به متخصص ارتوپدی تهران مراجعه می کند به ابن معنی است که به او اعتماد می کند و مشکل خود را با وی درمیان می گذارد و تصمیم گیری درباره سلامتی خود را به وی می سپارد.

 

 

https://doctorhakimi.ir

توانایی علمی متخصص ارتوپدی تهران

قابلیت و توانایی علمی متخصص ارتوپدی تهران مهمترین دلیلی است که سبب می شود بیمار به وی اعتماد کند. اما چیزی که بیمار نیازمند آن است تنها تجربه و مهارت علمی پزشک نمی باشد بلکه بیمار به دنبال طبیبی برای درمان دردش می باشد و طبیب، پزشکی است که درمان را با حس همدردی نسبت به بیمار خود انجام می دهد. این حس همدردی و دلسوزی است که به طبابت زینت می‌بخشد و سبب اعتماد بیمار به پزشک و ادامه روند درمان می شود. در روزگاران گذشته که مثل امروز برای درمان بیماران راههای مشخصی وجود نداشت، پزشکی بیشتر از آنکه یک علم باشد یک هنر بود.

 

ظهور علم و تکنولوژِی، جنبه‌های میان فردی مراقبت از بیمار را تحت الشعاع قرار داد و رابطه بین بیمار و پزشک را فقط محدود به درمان کرد. اما امروزه نگاه اجتماعی به علم پزشکی مجددا رواج پیدا کرد. در حالت کلی رابطه میان پزشک و بیمار به دو بعد ابزاری و بیانی تقسیم می شود. جنبه ابزاری پزشکی شامل مهارت پزشک در استفاده از تکنیکهای درمانی، انجام تستهای تشخیصی ومعاینات بدنی می باشد و بعد بیانی آن منعکس کننده هنر طبابت می باشد که شامل برقراری ارتباط گرم با بیمار و احساس دلجویی با او میباشد.

انواع روشهای ارتباط پزشک با بیمار

مدل فعال – نافعال

به اعتقاد برخی ها این روش برای تداوم دوره درمانی موثر، لازم می باشد. در این روش بیمار در مورد درمان خود اطلاعاتی کسب میکند و از پزشک کمک می خواهد. پزشک نیز یک سری دستورالعملها را به بیمار می دهد و بیمار ناچار است برای درمان خویش از این دستورالعمل ها پیروی کند. این مدل ممکن است در مورد فوریت های پزشکی موثر باشد ولی در بیماریهای مزمن دیگر محبوبیت ندارد. در این روش تمام مراحل درمان فقط بر عهده متخصص ارتوپدی تهران می باشد و بیمار هیچ دخالتی در روند درمان به جز رعایت دستورالعمل ها ندارد.

 

ارتباط متخصص ارتوپدی تهران با بیمار

 

مدل هدایت – همکاری

این روش معمولترین روش درمانی می باشد. در این روش متخصص ارتوپدی تهران توصیه هایی را برای درمان توصیه می کند و بیمار هم با وی همکاری می‌کند. این روش با این ایده که “دکتر بهتر می‌داند” مطابقت دارد و در آن فقط پزشک است که به تنهایی روند درمان را برعهده می گیرد و بیمار هم اجازه ای در روند درمان ندارد.

مدل مشارکت دو طرفه

در این مدل پزشک و بیمار هر دو با هم مسئولیت تصمیم گیری در مورد دوره درمان را بر عهده می گیرند. دراین روش هر دو طرف برای نظر هم احترام قائلند. به اعتقاد خیلی ها این مناسب‌ترین روش درمان برای بیماریهای مزمن می باشد که در آن پزشک و بیمار ارتباط پیوسته و مفیدی باهم دارند.

اخلاق پزشکی متخصص ارتوپدی تهران

اخلاق پزشکی ایجاب می کند که در طول درمان متخصص ارتوپدی تهران هیچگونه آسیب عمدی و غیر عمدی به بیمار نرساند و تلاش پزشک برای درمان باید به نفع بیمار باشد و احتمال آسیب رسانی به بیمار را به حداقل برساند. اصل دیگری که در اخلاق پزشکی وجود دارد عدالت می باشد. متخصص ارتوپدی تهران باید با بیماران رفتار منصفانه ای داشته باشد و تمام بیماران وی باید صرفنظر از موقعیت اجتماعی از درمان برابر برخوردار شوند.

خصوصیات یک متخصص ارتوپدی تهران

  • باایمان، با شهامت و شجاع باشد
  • متوجه نیازهای بیمار باشد و بتواند مشاور و اطمینان دهده خوبی برای بیمار باشد
  • خونسرد و با شهامت باشد و بتواند در مواقع بحرانی تصمیمات درست بگیرد
  • باید دلسوز، دل نگران و تسلی دهنده خوبی باشد و دارای مهارت های ارتباطی قوی باشد
  • با وجدان و ظیفه شناس بوده و صاحب کمال و معرفت باشد
  • کاوشگر دارای توانایی مباحثه و مناظره، قاطع، حساس و دقیق باشد
  • دارای رفتار دوستانه، باوفا نسبت به بیمار و انعطاف پذیر باشد
  • انسانی صادق، خوش اخلاق، نوع دوست، فروتن، با وقار و امیدوار باشد
  • روشنفکر، محقق، منصف و دارای اطلاعات مفید باشد
  • منصف باشد و بتواند قضاوت عاقلانه و عادلانه داشته و خوش برخورد باشد

 

https://doctorhakimi.ir